• 2
  • 44
  • 55
  • 66

Uw garantie voor kwaliteit

Drenth Verhuizingen is lid van de volgende organisaties, voor u een bewijs dat wij kwaliteit leveren en uw verhuizing bij ons in goede en zorgvuldige handen is:

logo-erkende-verhuizers
De Erkende Verhuizers van Nederland zijn specialist in het zorgeloos verhuizen en doen er alles aan om van uw verhuizing een feest te maken.

Als u kiest voor de Erkende Verhuizer, kiest u voor kwaliteit en zekerheid. Iedere Erkende Verhuizer voldoet aan alle eisen die zijn opgelegd door de Organisatie voor Erkende Verhuizers en conformeren zich aan een onafhankelijke Geschillencommissie. De Erkende Verhuizers worden regelmatig getoetst op aspecten die te maken hebben met kwaliteit, milieu en veiligheid door een extern bureau. De eisen zijn vastgelegd in een erkenningsreglement voor Erkende Verhuizers.

fedemac
Fedemac is een europese brancheorganisatie van 4000 Internationale verhuisbedrijven. Zij behartigt de belangen van haar leden bij de Europese politiek.
niwo
De NIWO heeft als doel het bevorderen van het goed functioneren van de markt van het  binnenlandse en grensoverschrijdende beroepsgoederenvervoer over de weg.
logo-tln
TLN  is de grootste en toonaangevende belangenbehartiger in het goederenwegvervoer en logistieke dienstverlening. TLN behartigt voor ongeveer 6.000 leden de belangen.