• 2
  • 44
  • 55
  • 66

Particuliere verhuizingen

particuliere-verhuizing4Een verhuizing is voor u geen dagelijkse maar wel een belangrijke gebeurtenis die goed moet verlopen. Daarom is het verstandig om een deskundige erbij te halen, met kennis van zaken en ervaring. Drenth Verhuizingen is specialist in het zorgeloos verhuizen en doen er alles aan om van uw verhuizing een feest te maken.

Als u kiest voor Drenth Verhuizingen, dan kiest u voor kwaliteit en zekerheid. Wij voldoen aan alle eisen die zijn opgelegd door de Organisatie voor Erkende Verhuizers. Regelmatig worden wij door een extern bureau getoetst op aspecten die te maken hebben met kwaliteit, milieu en veiligheid . De eisen zijn vastgelegd in een erkenningsreglement welke is op te vragen bij de Organisatie voor Erkende Verhuizers.

De aanpak van Drenth Verhuizingen.
Voorafgaand aan de verhuizing komen wij bij u langs om alles door te nemen. U krijgt vervolgens een op maat gemaakte en geheel vrijblijvende offerte zodat u precies van te voren weet waar u aan toe bent. Door ons professionele en gemotiveerd personeel zal u uw verhuisdag als plezierig en ontspannen ervaren. Waar u ook naartoe gaat of vandaan komt in Nederland, Europa of waar ook ter wereld, Drenth Verhuizingen regelt alles voor u. Door onze aandacht, kennis en materialen kunnen wij u altijd de hoogste kwaliteit en service leveren.

Verder?
Onze verhuisservice gaat verder dan alleen transport van A naar B. Dit merkt u aan de facilitaire diensten die wij u kunnen bieden, zoals het schoon achter laten van de oude woning, indien nodig geheel ontruimd; laminaat, parket, tapijt, gordijnen, rails etc. kunnen worden verwijderd en afgevoerd.

Bij ons staan u en uw wensen op de 1e plaats. Alles is bespreekbaar en door onze flexibiliteit ook uitvoerbaar. Mocht u nog vragen hebben, aarzel niet om contact op te nemen. U kunt ons bereiken op 0294 - 251 200 of u kunt ons ook een bericht sturen.

particuliere-verhuizing