• 2
  • 44
  • 55
  • 66

Internationale verhuizingen

Ook Internationale verhuizingen kunt u prima aan Drenth Verhuizingen overlaten, zowel binnen als buiten Europa

Binnen Europa
Een verhuizing naar landen als Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, Spanje en Groot Brittanië voeren wij altijd uit met eigen materieel. Wij weten veel over de lokale omstandigheden en kunnen helpen met de douane documenten naar bijvoorbeeld Zwitserland. Naar vaak lastig bereikbare bestemmingen werken wij met eigen agenten ter plaatse. Wij zorgen voor een gedetailleerde inventarislijst en merken de goederen met nummers. Hierdoor is er een duidelijke scheiding aangebracht. Het lossen van de Europese verhuizing wordt veelal gedaan door de zelfde crew die de verhuizing laadt. Bij het lossen worden de goederen en de meubelen in de juiste ruimte geplaatst. Het uitpakken wordt meestal door de eigenaar gedaan, die alles zelf wegzet. Montage van de gedemonteerde meubelen kan door de verhuizers verzorgd worden.

internationale-verhuizing internationale-verhuizing2

Buiten Europa
Een verhuizing tussen twee continenten wordt meestal gedaan met behulp van stalen zeecontainers of in houten kisten. De goederen worden door Drenth geladen en gelost door een buitenlandse verhuizer op de bestemming. Wij maken onderdeel uit van een groot internationaal netwerk van betrouwbare verhuisbedrijven. Wij weten hoe uw goederen zeewaardig verpakt en verscheept moeten worden. Wij hebben de juiste contacten bij de containerrederijen, douane en betrouwbare lokale verhuizers in ‘den verre’, en beschikken over speciaal opgeleide meertalige medewerkers die de verhuizing op de voet volgen.

Wij zorgen ervoor dat uw goederen zeer vakkundig verpakt te zijn, aangezien de lading behoorlijk kan bewegen tijdens het laden en / of lossen van de vliegtuigen of schepen in de havens. Voorafgaand aan de verhuizing worden de kleine goederen in dozen en kleding in garderobedozen gedaan. Met name kostbare goederen zoals schilderijen of antiek worden op vakkundige wijze verpakt, soms in speciale houten kratten. U kunt ervoor kiezen om een deel zelf te doen, of om alles aan ons over te laten. De demontage van grote meubelen kan desgewenst ook door de verhuizer gedaan worden.

Alles is bespreekbaar en door onze flexibiliteit ook uitvoerbaar. Mocht u nog vragen hebben, aarzel niet om contact op te nemen. U kunt ons bereiken op 0294 - 251 200 of u kunt ons ook een bericht sturen.

vliegtuig containerschip